Priser & Tilskud

Betalingsmuligheder
Du kan betale enten med Visa/Dankort, MobilePay eller kontant. Der afregnes normalt efter 5 behandlinger eller efter anden aftale. 

Behandling både med – og uden henvisning
Klinikken er med ydernumre fra den offentlige sygesikring. Dette betyder, at når du har fået en henvisning fra din læge, gives der et tilskud til behandlingenshonorar. Men klinikken er åben for alle, dvs. også uden at der foreligger en henvisning fra lægen. Du kan således komme hurtigere i gang med behandling, da du ikke skal have en tid ved lægen først. Der gives det samme tilskud fra Sygeforsikringen ‘Danmark’ selvom du ikke har fået en henvisning fra lægen. Pris uden henvisning er 462,68 for den første konsultation og 294,18 for de efterfølgende behandlinger før tilskud fra’Danmark’. Tilskuddet udgør til den første konsultation 133,00 og til de efterfølgendebehandlinger 88,00. Se øvrige aktuelle priser længere nede på denne side.

Skade godkendt af sundhedsforsikring
Har du fået din skade godkendt af din sundhedsforsikring, således at forsikringsselskabet skal betale for behandlingen, kan vi, mod at se godkendelse og skadenr., afregne direkte med selskabet.
Bemærk venligst at vi ikke afregner med forsikringsselskaber vedr. ulykkes-eller arbejdsskader. Her skal du betale til os direkte – og selv efterfølgende sende din kvittering videre til dit forsikringsselskab.


Sygeforsikring ‘Danmark’
Er du medlem af sygeforsikringen ‘Danmark’, kan vi, når afregningen med klinikken er foretaget, indberette din betaling elektronisk til ‘Danmark’.Tilskud til fysioterapi for medlemmer af gruppe 1 og 5 udgør p.t. ca. 53% af egen betalingen.


Helbredstillæg fra kommunen
Har du medicinkort med helbredstillæg (oftest 85%) fra din kommune, afregner du først med klinikken, hvorefter du ved at sende kvitteringen til kommunen modtager din godtgørelse.

PRISER 1/10-20:Pris med henvisning‘Danmark’ giver retur i tilskudEndelig pris hvis
du er medlem
1. konsultation

280,85 kr.133 kr.147,85 kr.
Normal behandling

178,57 kr.88 kr.90,57 kr.

Selvtræning

59,53 kr.

30 kr.

29,53 kr.


Udeblivelse

294,14 kr.

294,14 kr.

Leje af lagen

20 kr.
Supersole indlæg

900 kr.
Telefon konsultation

154,72 kr.88 kr.66,72 kr.
Første konsultation: Når du kommer på klinikken første gang fokuserer vi på at få dig grundigt undersøgt,
samt påbegynde din behandling.

Normal behandling: Betegner de efterfølgende behandlinger på klinikken. Her behandles der videre ud fra 1. konsultation.

Holdtræning: Se hold beskrivelse.

Selvtræning: Efter indledende vejledning af fysioterapeut, foregår træningen på eget initiativ – betales pr. gang.

Udeblivelse /for sent afbud: Afbud skal meddeles klinikken senest kl. 9.00 på behandlingsdagen, ellers vil der ifølge overenskomsten blive pålagt et udeblivelsesgebyr på kr. 294,14. Afbud kan uden for åbningstiden indtales på vores telefonsvarer.

Leje af lagen: Denne leje skal betales, hvis du ikke medbringer dit eget.
Patientens eget lagen eller det lejede lagen opbevares gerne på klinikken i behandlingsforløbet – og max. 1. mdr. efter behandlingens afslutning.