Om klinikken

Skalborg Fysioterapi er en veletableret og moderne klinik. Vi er et engageret stærkt fagligt team der altid står klar til at hjælpe dig. Vi møder vores patienter med et smil og har fokus på dialog, nærvær og tryghed. Vi holder os altid opdateret på ny viden og sikre dig høj kvalitet i dit behandlingsforløb. Vi har gode faciliteter til behandling og træning, også for handicappede.

Vores patienter tilbydes alle former for individuelbehandling i lukkede og velindrettede behandlingsrum. Desuden rummer klinikken 2 træningssale hvor der dagligt er mange hold og individuelle træningsforløb.

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 7.00-18.00 og fredag: 7.00-16.00

Telefontider:
Mandag-torsdag: 8.00-16.00 og fredag: 8.00-12.00

Der er fri parkering og gode offentlige transportmuligheder:
Klinikken råder over et stort parkeringsareal hele vejen ned langs klinikken. Der er selvfølgelig fri parkering her hos os.

Der er ligeledes en parkeringsplads til invalidevogne, som er placeret lige ved indgangsdøren.

Mht. offentlig transport, så er der mange busforbindelser, der standser på Hobrovej i krydset ved Ingo-tankstationen og Stationsmestervej, dvs. meget tæt på klinikken.

Persondatapolitik
Du kan se klinikkens persondatapolitik her.

Patientsikkerhed
Hvis du har oplevet en utilsigtet hændelse på vores klinik, så har du mulighed for at indrapportere hændelsen til Styrelsen for Patientsikkerhed. Der er tale om en utilsigtet hændelse, når du eller din pårørende f.eks. falder og slår armen, hvis der er vådt på gulvet.
Her er link til pjece fra Styrelsen for Patientsikkerhed:
https://stps.dk/da/~/media/9284721F392C4A4FBE738BA50F013C4E.ashx