Om klinikken

Skalborg Fysioterapi er en moderne klinik for fysioterapi med gode faciliteter, også for handicappede.

Vores patienter tilbydes alle former for individuelbehandling i lukkede og velindrettede behandlingsrum.

Der er også mulighed for personlig træning eller deltagelse på holdtræning i klinikkens træningssal. Her er der gode træningsredskaber samt gulvplads.

Klinikken er etableret i 2002 i totalrenoverede lokaler – og blev i efteråret 2015 udvidet med en større træningssal og ekstra behandlingsrum. Her bliver du mødt af engagerede fysioterapeuter og personale i en god og venlig atmosfære.

Åbningstider:
Mandag – Torsdag: 8.00 – 16.00
Fredag: 8.00 – 14.00

Der er fri parkering og gode offentlige transportmuligheder:
Klinikken råder over et stort parkeringsareal hele vejen ned langs klinikken. Der er selvfølgelig fri parkering her hos os. Længere nede er der en god vendeplads, som du kan bruge, hvis du ikke er så glad for at skulle bakke med bilen ud på vejen.

Der er ligeledes en parkeringsplads til invalidevogne, som er placeret lige ved indgangsdøren.

Mht. offentlig transport, så er der mange busforbindelser, der standser på Hobrovej i krydset ved Ingo-tankstationen og Stationsmestervej, dvs. meget tæt på klinikken.

Persondatapolitik
Du kan se klinikkens persondatapolitik her.

Patientsikkerhed
Hvis du har oplevet en utilsigtet hændelse på vores klinik, så har du mulighed for at indrapportere hændelsen til Styrelsen for Patientsikkerhed. Der er tale om en utilsigtet hændelse, når du eller din pårørende f.eks. falder og slår armen, hvis der er vådt på gulvet.
Her er link til pjece fra Styrelsen for Patientsikkerhed:
https://stps.dk/da/~/media/9284721F392C4A4FBE738BA50F013C4E.ashx