Tidsbestilling

Første behandlingstid – dette skal du huske at medbringe

Til den første behandlingstid skal du venligst medbringe dit sygesikringskort og et lagen. Hvis du ikke har mulighed for at/eller ønsker at tage et lagen med, kan du leje et her på klinikken til brug ved dine behandlinger – dette koster kr. 20,-.

Efter første behandling aftales de kommende behandlinger med fysioterapeuten.

Vi opbevarer gerne dit lagen mellem behandlingstiderne, og max. en mdr. efter endt behandlingsforløb.

Ved de kommende fremtidige behandlinger skal du også medbringe dit sygesikringskort til korrekt registrering af din behandling her på klinikken.

Venteliste

Når du som ny patient kontakter Skalborg Fysioterapi, vil vi bestræbe os på at finde en tid til dig så hurtigt som muligt – venteliste kan dog forekomme.

Afbestilling og udeblivelse

Skulle du blive forhindret i at møde til en af de kommende fastlagte tider, bedes du hurtigst muligt ringe til klinikken – og senest kl. 9.00 på behandlingsdagen. I samme forbindelse kan vi også aftale en ny tid til dig.

Ved for sen afbestilling – jf. ovenstående – eller udeblivelse, kan vi ikke nå at kalde andre patienter ind, og du vil derfor blive opkrævet et gebyr for udeblivelse på kr. 160,-. Beløbet er fastlagt efter overenskomst med Danske Fysioterapeuter.

Bemærk venligst ingen afbud pr. e-mail – ring til klinikken på tlf. 7020 7787 – hvis den går på telefonsvareren, bedes du opgive dit navn og telefonnummer, så vil vi hurtigst muligt kontakte dig for at aftale en ny tid.