Genoptræning


Har du fået en genoptræningsplan ?

Skalborg Fysioterapi er specialiseret i genoptræning og behandling af smerter i skulder, hofte og knæ. Flere af klinikkens fysioterapeuter har over 20 års erfaring og har store kompetencer på dette område. Vi arbejder tæt sammen med de opererende læger hvilket gør, at vi er i tæt dialog og altid opnår rigtig gode resultater.

Vi er meget grundige og arbejder altid målrettet sammen med dig om, at opnå de mål der er opstillet i din genoptræningsplan.

Skalborg Fysioterapi har været godkendt som leverandør på genoptræning siden ordningens start. Vi har gennem årene haft utallige genoptræningsplaner og har hele tiden formået at opnå nogle helt fantastiske resultater med vores patienter. Vi er ratet højt grundet vores kvalitet, høje faglighed og moderne træningsfaciliteter.

Hos os bliver du gennem hele forløbet fulgt af din “egen” fysioterapeut og de fleste konsultationer foregår som individuelle konsultationer, således sikre vi høj kvalitet og fuld fokus på den enkelte. Der forekommer selvfølgelig også holdtræning, men dette foregår udelukkende på små hold og altid med din stamfysioterapeut.

Ønsker du at blive genoptrænet hos os?

Hvis du ønsker at blive genoptrænet hos os, skal du inden 2 dage aktivt tilvælge Skalborg Fysioterapi. Hold øje i din e-boks, Aalborg Kommune sender brev vedrørende dine muligheder for genoptræningssteder. Tilvælger du ikke sted indenfor 2 dage overgår du automatisk til Aalborg Kommune.

Vores team af specialiserede fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig helt i mål.

Efter endt genoptræningsforløb er det muligt at fortsætte din træning på klinikken. Her vil du i sammenråd med din fysioterapeut finde et hold der passer dig.